Thursday , December 7 2023
Noutati

Apartamente Penthouse Brasov

Dotari Apartamente Penthouse Brasov

Cele mai elegante dotari interioare se gasesc in Apartamente Penthouse Brasov. Sunt complet echipate. Aceste locuinte se regasesc in incinta complexelor rezidentiale. Cele mai uzuale penthouse-uri au trei camere, doua grupuri sanitare si doua terase. Vederea panoramica este pe doua parti. Liftul coboara pana la subsolul cladirii.

Apartamente Penthouse BrasovGama moderna de Apartamente Brasov dispune de centrale termice proprii. Afisajul este digital. La intrarea in incinta complexului rezidential exista si un video interfon. Ferestrele sunt din termopan. Geamurile sunt termoizolate. Pervazele exterioare sunt, de regula, din aluminiu. Usile interioare sunt vopsite cu culoare alba. Sunt importate direct de la producatori renumiti din Germania.

Peretii cladirilor in care sunt amenajate apartamentele de tip penthouse sunt din caramida. La intrare exista, intotdeauna, o usa metalica. Peretii sunt vopsiti impecabil cu o vopsea lavabila de culoare alba. Si pardoseala este vopsita. Se foloseste vopsea cauciucata. Aceasta asigura rezistenta nelimitata in timp. Instalatia electrica individuala este de calitate superioara.

Citeste si...

Garsoniere De Vanzare Constanta

Garsoniere De Vanzare Constanta

Garsoniere De Vanzare Constanta Gasirea celor mai bune preturi la Garsoniere De Vanzare Constanta nu …

Close