Saturday , July 20 2024
Noutati

Brichete De Lemn Pentru Centrale

Brichete de lemn pentru centrale

Consumatorii casnici utilizeaza Brichete De Lemn Pentru Centrale. Acestea pot fi folosite si in sectorul industrial. Brichetele din lemn sunt brichete din rumegus. Intra in categoria incalzitorilor termici. Sunt combustibili solizi. Sunt cei mai ecologici combustibili care se gasesc pe piata la ora actuala.

Centrala termica folosita nu necesita modificari structurale. Brichetele de lemn sunt usor de manevrat si de manipulat. Brichetele din biomasa elimina de trei ori mai multa caldura decat lemnul masiv de foc uscat. Achizitionarea acestora este mult mai convenabila. Pretul de cumparare este mult mai avantajos, comparativ cu alti incalzitori termici.

Brichete de lemn pentru centrale

Beneficiile majore ale brichetelor de lemn vor fi prezentate succint. In primul rand aceste Brichete De Lemn Pentru Centrale au putere calorica mare. Maximul ajunge la sase kilowati. Este foarte important acest aspect. Comparativ cu lemnul de foc, aceste brichete asigura mai multa caldura. Puterea calorica a lemnului de foc este de trei kilowati. Costul este un beneficiu pentru orice tip de consumator. Pretul este mic in comparatie cu carbunele si gazele naturale. Si perioada de ardere a brichetelor din lemn este mult mai mare. Este cam de patru ori mai mare decat perioada de ardere a lemnului de foc.

Brichetele din lemn confera avantaje si in ceea ce priveste sanatatea, dar si protectia mediului inconjurator. Nu contin deloc substante chimice. Nu contin lianti si aditivi chimici. In timpul arderii nu degaja fum. Astfel, este protejata sanatatea populatiei. Materia prima utilizata in vederea fabricarii acestor brichete este rumegusul.

Brichetele sunt confectionate si din deseuri lemnoase. Acest rumegus sau orice tip de deseu lemnos nu necesita taierea copacilor. Astfel, pentru fabricarea acestui combustibil ecologic nu vor fi defrisate paduri. Astfel, se asigura protejarea mediului inconjurator pe o perioada de timp indelungata.

Brichete de lemn pentru centrale

Publicitatea si campaniile de marketing in vederea comercializarii brichetelor de lemn trebuie sa fie diversificata. Populatia trebuie sa inteleaga beneficiile utilizarii de Brichete De Lemn Pentru Centrale. Sunt cele mai bune pentru a prelungi inclusiv durata de viata a sobei, semineului , cazanului sau centralei pentru lemn. Sunt naturale. Cantitatea de cenusa rezultata este foarte mica.

Citeste si...

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Beneficiile de top ale unei ferestre termopan Brasov Atunci cand vine vorba despre ferestre termopan …

Close