Saturday , July 20 2024
Noutati

Brichete Pentru Foc

Alege si tu Brichete pentru foc

Brichete Pentru Foc sunt utilizate pentru incalzirea locuintei. Se folosesc si in sectorul industrial. Fac parte din categoria biocombustibililor solizi. Brichetele pentru foc nu contin aditivi chimici. Liantii anorganici au rol de compactare. Materia prima este ecologica. Materia prima este, de cele mai mult ori, gratuita.

Procesul de fabricatie al brichetelor din lemn este complex. Presupune prelucrarea deseurilor lemnoasa si, in special, a rumegusului. Materia prima este de regula esenta de lemn, cum ar fi : fag, stejar, brad, dar si resturile vegetale. Utilitatea brichetelor pentru foc rezulta si din avantajele majore in ceea ce priveste mediul inconjurator. Se vor evita taierile masive de arbori, in comparatie cu lemnul de foc.

Brichete pentru foc

Aceste Brichete Pentru Foc mai pot fi fabricate si din : aschii care pot fi procurate de la fabricile de cherestea si mobila. Prelucrarea deseurilor lemnoase in vederea obtinerii brichetelor pentru foc presupune un intreg proces tehnologic. Se vor folosi masini de brichetat si uscatoare pentru rumegus. Astfel, se vor pastra padurile intacte. Se vor asigura incalzitorii termici pentru iarna si anume brichetele pentru foc. Se va asigura si materia organica pentru fertilizarea solului, si anume cenusa ramasa.

Aceste brichete pentru foc se aprind usor. Nu fac scantei la aprindere. Durabilitatea de ardere este mult mai mare, comparativ cu alti combustibili solizi, folositi tot pentru incalzirea locuintei. In timpul procesului de ardere, brichetele de lemn nu emana nici un fel de miros.

Nu se depune funingine. In urma procesului de comprimare, gradul de umiditate al brichetelor pentru foc este foarte scazut. Valorile acestuia se incadreaza intre valorile de opt si zece la sute. Brichetele din lemn pentru foc necesita un spatiu de depozitare foarte restrans. Spatiul trebuie sa fie ferit de umezeala.

Brichete pentru foc

Brichetele pentru foc nu trebuie uscate. Brichetele sunt ambalate in saci de zece pana la douazeci si cinci de kilograme. Puterea calorica a combustibilului ecologic Brichete Pentru Foc este de doua ori mai mare decat puterea calorica a lemnului masiv pentru foc. Foarte important de mentionat este si faptul ca emisiiile de dioxid de carbon, din timpul arderii, sunt aproape inexistente. Si puterea energetica a brichetelor pentru foc este destul de mare.

Citeste si...

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Beneficiile de top ale unei ferestre termopan Brasov Atunci cand vine vorba despre ferestre termopan …

Close