Saturday , July 20 2024
Noutati

Condus Defensiv

Condus defensiv

Exista cateva lucruri despre Condus Defensiv pe care ar trebui sa le stiti. In primul rand, majoritatea accidentelor se produc datorita soferilor neatenti. Soferii care conduc imprudent sau cei care au o viteza neadaptata conditiilor de drum sunt cei care de obicei produc accidente. Chiar si in cazul neacordarii de prioritate sau depasire neregulamentara au loc accidente. Condusul defenisv scade riscul implicarii intr-un accident. Exista cateva lucruri de care ar trebui sa tineti cont atunci cand doriti sa conduceti defensiv.

Condus defensiv

Examinati-va cu atentie masina. Puteti verifica rotile, nivelul de ulei sau chiar luminile. Ar trebui sa va obisnuiti sa faceti acest lucru de fiecare data. Daca doriti sa plecati din localitate, puteti da o tura prin oras cu masina voastra. Va veti face astfel o parere despre ea. Nu uitati sa va puneti centura. Acest sfat este cel mai important dintre toate. Punandu-va centura veti fi mereu in siguranta. Chiar si pasagerii din spate ar trebui sa-si puna mereu centura. Un accident chiar si la o viteza de doar 60 km/h poate avea urmari grave daca nu aveti centura pusa.

Atunci cand sunteti in trafic ar trebui sa fiti cat mai vizibili. Va recomanda orice instructor de Condus Defensiv acest lucru. Nu uitati sa aprindeti luminile de intalnite. De asemenea, semnalizati-va mereu prezenta. O masina cu farurile aprinse este mai vizibila pentru ceilalti soferi. Ei vor anticipa intentiile voastre mai rapid. Nu uiati sa va concentrati pe sofat. Nu ar trebui sa faceti nicidoata alt lucru inafara de sofat atunci cand conduceti.

Condus defensiv

Condus DefensivCand sunteti in trafic, ar trebui sa fiti cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata provocarilor altora. De asemenea, nu incercati sa-i educati pe altii in trafic. Condusul nervos duce de cele mai multe ori la accidente. De asemenea, acest tip de condus duce si la ambuteiaje. Un alt lucru important este sa va asigurati in oglinzi. Asigurati-va mereu si actionati in consecinta.

Condus Defensiv – Nu uitati ca atunci cand ajungeti in intersectii sa reduceti viteza. Intr-o intersectie nu ar trebui niciodata intrat cu o viteza mai mare de 40 km/h. Intre voi si cel din fata voastra tineti mereu minim 2 secunde distanta.

Citeste si...

Urgente Instalatii Termice Brasov

Urgente Instalatii Termice Brasov

Cand sunt necesare interventii pentru urgente instalatii termice Brasov? In viata de zi cu zi, …

Close