Saturday , July 20 2024
Noutati

Containere Modulare Second Hand

Beneficiile majore ale caselor din containere modulare second hand

Pentru cei care se afla in cautarea casei perfecte, o casa din containere modulare second hand poate reprezenta cea mai potrivita solutie. Probabil va intrebati de ce aceste case ar fi solutia potrivita cand exista atat de multe optiuni precum casele din caramida, casele din lemn sau cele din BCA. De asemenea mai exista si case pe structura metalica (cu panouri sandwich).

Ei bine, motivul este unul mai mult decat simplu. Aceste case din containere modulare noi sau second hand au o multime de avantaje. Unele dintre acestea sunt cunoscute publicului, altele nu. Ei bine, despre acest subiect vom discuta in randurile de mai jos. Veti afla de ce ar trebui sa va orientati si dvs. spre o astfel de casa.

Beneficii case din containere modulare second hand

Cu fiecare zi care trece, sunt descoperite noi beneficii pe care acest tip de case le ofera. Unele dintre cele mai cunoscute si cele mai importante astfel de beneficii puteti sa le descoperiti citind in continuare.

1. Flexibilitate

Casele containere va ofera o flexibilitate completa in design, aspect si configuratie. Puteti sa le stivuiti, sa le asezati in forma dorita si sa aveti un design care se potriveste blocului dvs. de teren. Containerele de transport au dimensiuni standard, cele mai populare dimensiuni fiind de 6 metri lungime si 12 metri lungime.

Containere Modulare Second HandPe langa aceste dimensiuni, aveti optiunea de a alege containere cu 30 de centimetri inaltime suplimentara. Acest spatiu suplimentar face o mare diferenta in ceea ce priveste confortul si versatilitatea containerului dumneavoastra.

Concepute pentru a se interconecta pentru a facilita mobilitatea, containerele pot fi combinate pentru a crea o casa spatioasa si pot fi stivuite pana la 12 containere in inaltime atunci cand sunt goale. Alegeti o configuratie care functioneaza pentru dvs.

Daca aveti un loc ingust de teren, o configuratie dreapta cu containere de transport maritim de 12 metri ar putea functiona pentru dvs. O forma de U din trei containere poate crea spatiul perfect pentru o curte sau o terasa. Aveti nevoie de o casa mica? Un singur container de 12 metri poate fi transformat intr-o casa confortabila si compacta.

2. Portabilitate

Containerele de transport sunt proiectate pentru portabilitate si usurinta de transport. Sunt concepute pentru a calatori pe distante lungi si pentru a rezista in conditii dure, iar aici facem referire la conditiile meteo in primul rand.

Avantajul este ca pot fi transportate chiar si cu ajutorul unui camion. Practic, fiecare isi poate muta propria locuinta orinde si oricand doreste sa se mute din vechiul loc in care a stat. Acesta este un avantaj care nu ar trebui sa il treceti cu vederea.

3. Costuri avantajoase

Containerele la mana a doua sunt o optiune accesibila pentru noua dvs. casa. Deoarece preturile locuintelor sunt foarte mari in Romania, multe persoane nu isi permit un apartament. Despre o casa nici nu are rost sa mai discutam, tinand cont de preturile foarte mari.

Ei bine, cei care isi doresc o casa dar au bugetul redus pot opta pentru o casa din containere modulare second hand. Acestea pot fi folosite pentru a structura o casa de vacanta, o cabana sau o locuinta permanenta.

In plus, nu mai trebuie sa platiti forta de munca. Nu mai aveti nevoie nici sa cumparati materiale pentru constructii. Structura unei astfel de case este fabricata intr-o fabrica. Pentru a economisi bani, faceti modificarile inainte de a parasi fabrica. Modificarile la fata locului pot fi costisitoare, asa ca aflati ce personalizari puteti face.

Concluzie

Cu atat de multe avantaje, un lucru este sigur. Daca aveti nevoie sa cumparati o casa, trebuie sa va orientati spre case din containere modulare second hand. Acestea ofera foarte multe beneficii majore, precum cele de mai sus.

Citeste si...

Firme Constructii Case La Cheie

Firme Constructii Case La Cheie

Firme Constructii Case La Cheie specializate Cele mai bune Firme Constructii Case La Cheie sunt …

Close