Thursday , June 20 2024
Noutati

Optica Medicala

Optica Medicala

Un magazin de Optica Medicala dispune si de un atelier propriu. Se ofera consultanta cu privire la alegerea optima a produselor si serviciilor oferite spre comercializare. Insa, in acelasi timp se vor respecta prescriptiile medicale. In cadrul atelierului se realizeaza montajul ochelarilor de vedere sau a lentilelor de contact.

La un Cabinet Oftalmologic Brasov pacientii beneficiaza de o gama larga de servicii medicale. Notatea in domeniu o reprezinta chirurgia laser. Apeland la acest procedeu, pacientul nu va mai trebui sa poarte ochelari de vedere sau lentile de contact. Este o alegere foarte buna.

Optica MedicalaCu o singura interventie chirurgicala cu laser se va inlatura afectiunea oculara existenta. Chirurgia refractiva este parte componenta a chirurgiei cu lase. Acest procedeu corecteaza viciile de refractie si anumeȘ miopia, hipermetropia si astigmatismul. Se va modifica insasi structura ochiului. Toti pacientii care poarta ochelari pot apela la acest tratament. Aceasta interventie chirurgicala se poate face la orice varsta. Tehnica folosita este ultramoderna. Interventia nu necesita internare.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Este o idee foarte buna sa apelati la serviciile unui Medic Stomatolog …

Close