Sunday , April 14 2024
Noutati

Pergole Retractabile

Pergole retractabile de vis pentru zile calduroase

Pergole Retractabile – Daca esti genul de persoana care prefera mai degraba umbra in locul razelor de soare, nu inseamna ca trebuie sa ramai in casa pe durata verii. Pergolele luxuriante nu sunt doar pentru design – ele ofera si protectie impotriva razelor solare prea puternice, permitand o briza de racoare in zilele caniculare si protectie impotriva conditiilor meteo nefavorabile.

Liniste si armonie la umbra unei pergole retractabile

In cele mai multe cazuri, o pergola ofera si o priveliste minunata: fie ca e vorba de o gradina inflorita, un orizont stralucitor, o piscina albastra, limpede sau un peisaj urban, o pergola retractabila e reteta unei veri reusite. Tot ce iti lipseste e o bautura racoritoare si o carte buna. Indiferent daca vrei sa creezi un loc de refugiu in aer liber sau sa te ascunzi de soare, o pergola retractabila este cea mai buna solutie.

Trei modele de baza din care poti alege

Ai la dispozitie 3 modele de pergole retractabile, fiecare cu imbunatatirile si personalizarile ei. Modelul Plato are capriorii drepti si se remarca prin popularitate, fiabilitate si simplitate. Pergola retractabila Plato Midi are un design iesit din comun si este recomandat teraselor din orasele caniculare. Modelul Plato Armonie e format din doua pergole retractabile Plato si este folosit in special pentru extinderea teraselor sau pentru evenimentele in aer liber. Plato Rail are o structura independente, ce nu are nevoie decat de 2 stalpi de sustinere, pergola fiind prinsa in tiranti. Pergola retractabila Dahlia se diferentiaza de modelul Plato prin forma capriorilor, care este curbata.

Pergole RetractabileAceasta optiune vine cu cele 3 versiuni de pergole retractabile:  Dahlia Midi, Armonie, Rail, la fel ca modelul precedent. Ultimul model de pergola retractabila este varianta Avantgard si are forma de semiluna. Daca la Plato si Dahlia membrana se strange automat la mijloc, la modelul Avantgard, membrana se strange in lateral. Extinderea unui spatiu cu acest tip de pergola retractabila este o idee foarte buna, deoarece este un model spectaculos ce poate fi integrat stilului arhitectural al cladirii de baza.

Accesorii pentru pergole retractabile

Daca ai in plan montarea unei pergole retractabile, trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a-i aduce imbunatatiri precum iluminare cu Dimmer sau pardoseala exterioara – Decking. Pergolele retractabile iti extind spatiul in aer liber, oferindu-ti o varietate de optiuni de proiectare ce pot fi adaptate pentru a se potrivi oricarei constructii. Daca sunteti in cautarea unui loc magic, unde sa va incarcati cu energie sau liniste, contacteaza specialistii de la Pergole de Lux si vei primi o oferta personalizata si tot ajutorul necesar montarii unei pergole.

Citeste si...

Termopane PVC Brasov

Termopane PVC Brasov

Unde gasesc ferestre termopane pvc Brasov? Proprietarii caselor, apartamentelor sau a cladirilor folosite in alte …

Close