Restaurant Rasnov

Restaurant Rasnov cu specific romanesc

Un Restaurant Rasnov cu specific romanesc dispune de un meniu diversificat. Gama extinsa de preparate si delicii culinare are meniurea de a satisface cele mai exigente si cele mai rafinate gusturi. Sunt disponibile mai multe feluri de gustari. Conteaza doar cerintele clientilor.

Platourile de branzeturi romanesti sunt preferate de majoritatea consumatorilor. Exista si o diversitate de gustari specifice romanesti, preparate special de restaurantul ales cu specific romanesc. Specialitatile oferite au un gust deosebit. Multi clienti prefera sarmalele ardelenesti de porc cu mamaliguta. Si pulpa de rata cu mamaliguta si varza calita este pe gustul multor clienti.

Preparate culinare specifice unui Restaurant Rasnov

Meniul unui Restaurant Rasnov traditional include si felurite salate. Pot fi salate cu creveti sau salate cesar. Multi consumatori prefera salatele cu pastrav afumat, precum si salatele oltenesti cu branza de capra si dressing cu ou. Preparatele culinare din carne de porc sunt cele mai vandute mancaruri traditionale romanesti. Snitelul de porc cu seminte este preparatul culinar care se regaseste in topul preferintelor consumatorilor. Altii prefera tochitura si cotletul de porc ardelenesc cu legume coapte si sos rosu.

Ciolanul cu varza este foarte des comandat. Preparatele din carne de vita sunt servite de anumiti clienti. Se poate alege intre muschi de vita la gratar sau snitel de vita cu seminte. Gustul este fantastic.

Restaurant RasnovRestaurant Rasnov

La un Restaurant Rasnov exista multe sortimente de preparate culinare pregatite din carne de pui. Cel mai frecvent comandate sunt urmatoarele: snitelul de pui cu semnite, saramura de pui cu mamaliguta, puiul la ceaun si degetele de pui. Peste este preparat intr-un mod cu totul miraculos. Saramura de crap cu mamaliguta este delicioasa. Multi clienti prefera cel mai bun pastrav la gratar cu unt si verdeturi. Gratarele sunt foarte sanatoase. Sunt preparate special pentru clienti. Cel mai des sunt intalnite urmatoarele preparate culinare: ceafa de porc, cotletul de porc, pulpele de pui si muschiul de vita la gratar. Platoul casei este oferit de fiecare restaurant in parte.