Saturday , July 20 2024
Noutati

Stomatolog Ieftin Brasov

Stomatolog Ieftin Brasov

Serviciile medicale oferite de un Stomatolog Ieftin Brasov asigura un zambet impecabil. Dantura fiecarui pacient este unica. Presupune particularitati in functie de tipologia individului. Multi pacienti aleg fatetele dentare. Acestea sunt rezistente in timp. Prezinta durabilitate. Isi pastreaza foarte mult timp culoarea. Se recomanda fatele ceramice. Igiena orala trebuie sa fie foarte buna.

Stomatolog Ieftin BrasovFatele ceramice vor avea culoarea initiala a dintelui. Nu isi vor schimba deloc culoarea, indiferent de alimentatie sau bauturile consumate.Rolul acestor fatete dentare este acela de protectie a dintilor care nu mai dispun de rezistenta structurala initiala. Se va modifica atat forma, cat si culoarea danturii.

Pentru a se evita devitalizarea dintilor se vor alege cele mai bune Servicii Medicale. Existenta fatetelor dentare presupune un numar de trei sedinte dentare. In cadrul primei sedinte se ia o amprenta a danturii care se trimite la laborator. Se va proceda la efectuarea unei simulari in ceara. Pasul urmator este slefuirea dintilor si aplicarea fatetelor provizorii.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Este o idee foarte buna sa apelati la serviciile unui Medic Stomatolog …

Close